Onze evenementen
Schrijf je in en WIN

Hoe werkt onzepromoties.be?

U wilt op de hoogte blijven van de promoties van de lokale handelaars uit jouw buurt? Dat kan vanaf nu.
Wij bieden een platform aan waar uw lokale handelaar zijn promoties kan aanbieden en waar u ze makkelijk kan opzoeken en bekijken.

3 eenvoudige zoekmanieren:

  1. Per categorie: Gebruik het categorieënoverzicht linksboven iedere pagina om op zoek te gaan naar de categorieën die jou interesseren. Wekelijks voegen de deelnemende handelaars hun nieuwste promoties toe aan deze website.
  2. Per handelaar: Klik op de naam van de zaak en vind meteen ook alle andere promoties van de handelaar. Tegelijkertijd vind je de adresgegevens en openingsuren van de winkel of handelaar waar je van de promotie kan genieten.
  3. Volledig op maat via de hou mij op de hoogte functie: schrijf je in en ontvang onmiddellijk de promoties van jouw interessegebieden of favoriete handelaars.

Een goeie promotie ontdekt?

Bekijk steeds de promotie aandachtig. Vergeet niet de voorwaarden en de geldigheid te controleren.
Klik op de naam van het bedrijf en vind meteen de adresgegevens en openingsuren van de winkel of handelaar waar je van de promotie kan genieten.

Soorten bonnen:

Op de website zijn verschillende soorten promoties te vinden.  Voor sommige promoties heb je een afgeprinte bon nodig en neem je de bon mee naar de handelaar. Download Acrobate Reader hier, als je de bon niet kan zien. Voor sommige promoties is printen niet nodig. Laat gerust weten dat je de promotie bij ons hebt ontdekt.

Hou me op de hoogte:

Wij houden je gratis op de hoogte van alle promoties die jij wenst te ontvangen in je mailbox. Duid de categorieën of de handelaar aan die jou interesseert en wij zorgen voor de rest! Simpeler kan het niet!

Door je in te schrijven kan je steeds je promoties nog beheren. Indien je alle gegevens op het formulier invult, maak je ook nog eens kans op één van de mooie prijzen. Wij houden ons aan de wet van de privacy en geven deze gegevens nooit door aan derden. We gebruiken ze enkel om onze website beter op jouw interesses af te stellen voor een optimaal gebruik.
Je kan je op elk ogenblik uitschrijven.

Een handelaar volgen:

Als je bent aangemeld kan je er voor kiezen om de promoties van een bepaalde handelaar te volgen. Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste promoties van je favoriete zaak of winkel.